Κάρτα μαθητή με email !

Αγαπητοί γονείς,

σύμφωνα με τις οδηγίες του κράτους για τη σωστή λειτουργία του φροντιστηρίου μας, απαιτείται από τους ανεμβολίαστους μαθητές/τριες η προσκόμιση της “Σχολικής κάρτας για COVID-19”. Η ηλεκτρονική φόρμα συμπληρώνεται μετά τον αυτοδιαγνωστικό έλεγχο (self test) στην ιστοσελίδα https://self-testing.gov.gr/ και στον σύνδεσμο που φαίνεται στην παρακάτω εικόνα, όπου και δηλώνεται το αποτέλεσμα του test. 

Μετά τη συμπλήρωση της ειδικής φόρμας, το σύστημα σας δίνει τη δυνατότητα να την αποθηκεύσετε σε αρχείο και να την εκτυπώσετε. Οι μαθητές είναι υποχρεωμένοι να έχουν μαζί τους εκτυπωμένο αντίγραφο της πρόσφατης κάρτας κατά την προσέλευση τους στην αίθουσα.

Το φροντιστήριο μας, για την διευκόλυνσή σας και αν το επιλέξετε, παρέχει τη δυνατότητα να μας στέλνετε τις σχολικές κάρτες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: selftest@busybees.gr . Αυτό πρέπει να γίνεται κάθε φορά που ο μαθητής υποβάλλεται σε νέο έλεγχο και εκδίδεται καινούρια κάρτα!

Στην παραπάνω διεύθυνση μπορείτε επίσης να στέλνετε και τα πιστοποιητικά εμβολιασμού τον μαθητών/τριων μία και μοναδική φορά ώστε να μπορούμε να τα εμφανίσουμε σε πιθανό έλεγχο.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!

Katerina Vrouvakis